Hoppa till innehållet

december 14, 2012

1

Intel och Microsoft håller sin egen Showroom för allmänheten

by Hussein

intel showroom

Intel är världens ledande processortillverkare och har varit det i många år, men det gäller främst processorer i x86 – arkitektur. När du tänker på x86 – arkitektur, så kan du tänka på hur den traditionella datorn funkar. ARM – arkitektur är något tillverkare som Qualcomm främst, men även Nvidia satsar på. Det är arkitektur vi hittar i våra Windows Phones idag, men även våra Windows RT plattor.

Intel trycker på för fullt och fortsätter spela sina kort, nu med Windows 8 till surfplattor så kommer det bli spänt mellan Qualcomm och Intel med tiden.

Intel showroom stockholm

För att Intel ska visa att dem är med i leken, i både PC sidan som man alltid varit, men även inom surfplattor, så har man samlat på sig ett gäng tillverkare ner till Stockholm. På Birger Jarlsagatan 14 som ligger i Östermalm, så hittar du Intel & Microsoft med sitt egna Showroom. När du stiger in så känner du direkt av metroatmosfären, och tillverkare som Asus, Samsung, Acer, Lenovo och HP är alla där och visar sina produkter. Varje tillverkare har produkter i varje kategori, så du hittar till exempel en All in-One PC i varje hörn.

Showroomet öppnar för allmänheten i i morgon, vi var där på smygöppningen i dag och tittade till lite.
Dem håller öppet ända till 31 Januari, öppettiderna är 10:00 – 19:00 på vardagar, 10:00 – 17:00 på lördagar
och från 10:00 till 16:00 på söndagar.
Bor du inte så långt därifrån? Tveka inte på att besöka det!

Facebook Twitter Email
Läs mer från Övrigt